sâmbătă, 18 iunie 2011

Apa alcalina ionizata si antioxidanta mai este numita de unii si apa vie


Prezenta si pe piata din Romania, apa alcalina ionizata si antioxidanta este unul dintre cele mai noi produse alimentare din gama sa si se crede ca prin consumul de astfel de apa organismul va inregistra o activitate mai buna, beneficiind de o apa pura microbiologic, fara metale grele, paraziti, clor sau bacterii periculoase.

Unii specialisti spun ca de fapt acest tip de apa nu ar aduce nici o schimbare pentru organismul uman si ca este vorba mai degraba de o modalitate inteligenta gasita de unii comercianti pentru a face un profit rapid, dar alte voci sustin ca apa alcalina ionizata si antioxidanta poate reduce aciditatea interna, previne formarea de radicali liberi, detoxifiaza organismul si este pe ansamblu deosebit de benefica noua.

Pentru a ne putea procura un asemenea produs putem cumpara varianta sa imbuteliata, la preturi destul de mari, din comertul romanesc sau putem sa ne procuram un set de filtre costisitoare care sa faca aceasta treaba pentru noi filtrand apa de robinet si oferindu-ne apa superioara din toate punctele de vedere.

Nefiind semnalate efecte secundare generate de consumul unei astfel de ape se poate spune ca este sigura pentru consumul indelungat, dar pana in prezent nu toti savantii au cazut de acord si asupra eficientei sale pentru organismul uman si de aceea persoanele care considera ca ar putea primi un plus de sanatate band aceasta apa pot profita de oferta din prezent, procurandu-si direct apa sau filtrele necesare prepararii sale.

Companiile care se ocupa cu prepararea de apa alcalina ionizata si care activeaza si in Romania ofera pachete complete de servicii si variante diverse de apa potabila, plecand de la apa de gatit si pana la apa pentru intretinerea corporala, putin mai acida decat cea destinata bucatariei. Alaturi de apa imbuteliata va puteti procura de la dansii si diverse sisteme de purificare, ionizare si alcalinizare a apei, care vin la preturi diferite, dupa buzunarul fiecaruia.

Sursa :http://www.egirl.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu