sâmbătă, 25 iunie 2011

Russell Crowe a refuzat un rol de 63 de milioane de euro în "Stăpânul inelelor"













Russell Crowe, actorul pe care telespectatorii Pro Cinema îl pot vedea în drama "O minte sclipitoare/ A Beautiful Mind" pe 2 iulie, de la ora 20.00, a refuzat un rol în primul film din trilogia "Stăpânul inelelor", care i-ar fi adus 10% din profiturile acestei producţii, informează un comunicat.

Actorul, care a fost invitat să participe la o discuţie despre cariera sa cu studenţii Universităţii Durham (SUA), a recunoscut că mai are multe de învăţat.

Russell Crowe a mărturisit că nu a avut "o minte sclipitoare" când a refuzat să joace rolul lui Aragorn din primul film al seriei "Stăpânul inelelor", care i-ar fi adus 56 de milioane de lire sterline (63,2 milioane de euro). În momentul negocierii contractului, existau presiuni asupra bugetului filmului, iar producătorii i-au propus vedetei din "O minte sclipitoare" să-i dea 10% din profituri în loc de o sumă cash clar stabilită. Nimeni nu se aştepta însă ca profitul primului film al francizei "Stăpânul inelelor" să se ridice la 565 de milioane de lire sterline. "Dacă acceptam acel rol, acum n-aş mai fi fost aici", a mărturisit Crowe studenţilor de la Durham.

Russell Crowe a primit premiul Oscar pentru prestaţia sa din filmul "Gladiatorul".

Sursa : http://www.mediafax.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu