sâmbătă, 18 iunie 2011

Trei vieti luate si tot atatea salvate!

Cu totii avem nevoie de miracole si iata ca ele apar exact atunci cand raul da semne ca o sa triumfe. Trei oameni pana ieri disperati se pregatesc sa inceapa o noua viata, dupa ce au primit organele unui asasin.
In felul acesta, politistul din Oradea care si-a executat parintii pleaca pe lumea cealalta cu mai putine pacate. Tarziu, in noapte, sora lui a fost de acord ca el sa fie deconectat de la aparate. 14 medici au intrat in sala si i-au recuperat ficatul, rinichii, corneea si bucati de piele.

Inima care a batut atat de navalnic in pieptul criminalului nu a putut fi salvata.

La Oradea, medicii au operat contra-cronometru. Organele trebuiau sa ajunga cat mai repede la pacienti din Cluj si Bucuresti. Initial, chirurgii au sperat ca ii vor trimite si inima la Targu Mures, dar nu au gasit niciun receptor compatibil.

La Institutul de Urologie din Cluj, doi suferinzi cu insuficienta renala au aflat cu o bucurie imensa ca au trecut testele de compatibilitate si ca vor primi fiecare cate un rinichi sanatos. Este vorba despre un tanar de 17 ani din Bucuresti si o femeie de 35, din Medgidia.

La Bucuresti, corneea, pielea si tendoanele au mers la banca de organe. Ficatul i-a fost transplantat, in cursul diminetii, la Spitalul Fundeni unui barbat de 57 de ani, din Teleorman, bolnav de ciroza dupa o hepatita cu virus C

Sursa :http://stirileprotv.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu