miercuri, 13 iulie 2011

Beyonce, Eminem sau Katy Perry in varianta Harry Potter? Cele mai amuzante parodii!


Vinerea asta seria Harry Potter ajunge la final odata cu lansarea ultimei parti, iar fanii filmului nu pot decat sa spere ca la un moment dat va exista o continuare cu alti actori.

Cand vine vorba, insa, de muzica memorabila lasata in urma de filmele Harry Potter, trebuie sa spunem ca mostenirea e destul de saracacioasa, daca nu chiar inexistenta. Filmele din seria James Bond au avut videoclipuri memorabile, realizate de Tina Turner sau Madonna, iar seria Twilight a avut probabil cel mai bogat soundtrack.

Asa ca am scotocit internetul si am fost de-a dreptul surprinsi sa gasim o gramada de parodii si coveruri ale unor piese celebre realizate in stilul Harry Potter. Beyonce, Katy Perry, Eminem sau Bruno Mars pot spune ca li s-a facut dreptate si ca piesele lor au ajuns in aceasta serie, iar tu poti vedea mai jos cele mai haioase asemenea interpretari.

Piesa "Halo" a lui Beyonce suna la fel de bine si in varianta 'Deathly Hallows'

Daca n-ai invatat sa dansezi ca Dougie, atunci poti invata sa dansezi ca Dobby

"The Lazy Song" a lui Bruno Mars nu se putea potrivi mai bine in varianta Harry Potter ca acum cand personajele intra intr-o pauza nedeterminata

Si pentru ca tot intra in vacanta, atunci trebuie sa petreaca la fel ca si Katy Perry in "Last Friday Night"

De ce nu, daca tot nu se mai ocupa cu vrajile, Harry Potter ar putea sa colaboreze cu Flo Rida si David Guetta pentru un remix al piesei "Club Can't Handle Me"

Piesa lui Eminem si Bruno Mars, "Lighters", pare ca are mult mai mult sens cand versurile vorbesc despre experienta Harry Potter si cum le-a schimbat ea viata celor care au citit cartile si au vazut toate filmele.

Kanye West a socat cu videoclipul "Monster", asa ca o parodie dedicata lui Voldemort pica la fix. Crezi ca Voldemort ar putea fi un rapper de succes?


www.profm.ro


www.profm.ro
www.profm.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu