miercuri, 13 iulie 2011

Salvatore Adamo concerteaza pe 10 decembrie la Sala Palatului din Bucuresti


Salvatore Adamo va concerta pentru prima data in Romania, pe 10 decembrie, pe scena Salii Palatului din Bucuresti. Preturile biletelor variaza intre 350 de lei (categoria VIP) si 100 de lei.

Biletele au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate de la magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, librariile Adevarul, chioscurile Adevarul, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor si statia de metrou Unirii 1.

Cei care doresc sa comande biletele online o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, myticket.ro, biletfan.ro, bilete.ro, biletedelatati.ro si ticketpoint.ro.

Povestea lui Salvatore Adamo incepe in 31 octombrie 1943 intr-un orasel sicilian numit Comiso, intr-o familie cu sapte copii. De la varsta de patru ani, artistul impreuna cu familia s-au mutat in Belgia, fiind nevoit sa invete limba franceza, ceea ce a reprezentat un avantaj considerabil mai tarziu in cariera.

Intrucat in perioada in care Salvatore Adamo a ajuns la majorat in Belgia nu se acorda cetatenie dubla, din respect pentru tatal sau, acesta a ales sa pastreze cetatenia italiana. Ulterior, legislatia s-a schimbat, artistul facand demersuri pentru a obtine cetatenia belgiana fara a renunta la cea italiana.

Primul succes l-a avut in 1963 cu melodia "Sans toi ma mie".

Au urmat celebrele "Tombe la neige", "Vous permettez Monsieur", "La nuit", "Dolce Paola". Adamo canta in noua limbi diferite si a reusit de-a lungul carierei sa vanda peste 100 de milioane de discuri in intreaga lume. Recunoasterea talentului sau a venit si din partea regelui Albert al II-lea al Belgiei, care, pe 4 iulie 2001, i-a acordat titlul nobiliar de cavaler.

Concertul lui Salvatore Adamo de la Bucuresti este un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu European Event Services.

www.stirileprotv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu