duminică, 18 decembrie 2011

Cum scapi de acnee in timp record

Acneea este una dintre cele mai suparatoare probleme cu care se confrunta femeile si pentru ca tratamentele profesioniste de la saloane le de cosmetica nu sunt accesibile tuturor, multe dintre noi isi fac tratamente acasa.
In tratarea cosurilor si curatarea porilor, un vaporizator este excelent, dar acesta este un instrument profesional.

Poti totusi sa te bucuri de aceleasi avantaje stand cu capul deasupra unei oale cu apa fierbinte in care sa adaugi cateva plante care fac minuni pentru tenul tau. Iata care sunt acestea:

1. Arnica - Aceasta planta are un efect antibacterian demonstrat si totodata are si un efect curativ. Vei gasi arnica ori sub forma de ceai, ori sub forma de ulei esential. Orice varianta ai alege, arnica adaugata in oala cu apa fierbinte deasupra careia iti vei pozitiona tenul, va face minuni pentru pielea ta.

2. Menta si felii de lamai - 3 - 4 felii de lamaie si 4 - 5 frunze de menta adaugate in apa fierbinte vor contribui la o curatare in profunzime a porilor si la vindecarea cosurilor. Cu un prosop pe cap, stai la aburi circa 8 - 10 minute.

3. Rozmarin - Cateva picaturi de ulei esential de rozmarin adaugate in apa fierbinte, nu numai ca vor ajuta la curatarea tenului, dar vei vedea cum acele cosuri inflamate si inestetice se dezumfla. Daca suferi de acnee severa, repeta tratamentul de doua ori pe saptamana.

4. Musetel si fenicul - 3 - 4 lingurite de ceai de musetel si cateva seminte de fenicul se pun in apa fierbinte si se lasa putin. Abia dupa cateva minute, te poti aseza la aburi. Daca vei face acest tratament in fiecare saptamana vei vedea ca tenul tau se pastreaza curat si stralucitor.
www.acasatv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu