miercuri, 29 iunie 2011

Pepe și Oana Zăvoranu s-au împăcat? Crezi că este posibil?













S-au certat în presă luni în șir și, într-un final, au ajuns la notar unde au divorțat. Vorbim de mediatizata despărțire dintre Pepe și Oana Zăvoranu, care este sub semnul îndoielii de două înregistrări audio, realizate de site-ul express-press.ro.

Înregistrările redau o conversație telefonică între Pepe și jurnalistul Ștefan Ioniță, zis și Fane, despre care nu se menţionează data exactă când a avut loc.

Întrebat dacă este adevărat că s-a cuplat cu o tânără Diana, care se laudă prin cercurile ei de prieteni că este iubita lui, latino-lover-ul neagă că ar fi implicat într-o relație amoroasă.

Nimic neobișnuit până aici, însă în timp ce Pepe vorbea la telefon s-a auzit o voce de femeie: „Nu vreau să aud eu discuţia asta”. Şi a continuat într-un stil apropiat Oanei: „Nu sunt nicio doamnă, nu vreau nicio discuție. Hai, mai căutaţi dacă vă e foame!"

Nu putem spune cu certitudine că în înregistrarea audio este chiar vocea Oanei, însă nu putem să nu remarcăm asemănările. Dacă se demonstrează că femeia care vorbește este într-adevăr Zăvo, înseamnă că Pepe îşi petrece zilele cu fosta soţie şi cu motanul Marty, iar despărțirea lor a fost doar o farsă? Dacă nu, este doar o altă femeie din viaţa lui Pepe.

Sursa : http://www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu