luni, 27 iunie 2011

"Miscarea" 2 plus 1. Restaurante in care poti sa-ti cumperi haine sau cafenelele cu antichitati


Iubitul sau sotul nu are niciodata rabdare sa va insoteasca la cumparaturi? Asta s-ar putea schimba daca il duceti intr-un restaurant 2 in 1.

Acolo, pana vine comanda aveti ragaz sa probati o rochie, sa admirati ultima colectie de posete ori sa studiati cateva opere de arta. Vedeti cum arata un astfel de loc si pentru ce fel de clienti a fost gandit, dintr-un material realizat in colaborare cu revista The One.

Cei care au amenajat locul au vrut sa vina in intampinarea clientilor fideli ai unui brand deja existent si sa le faca mai placuta sederea in atelierul designerului. Doritorii au aparut pe parcurs.

Printre doamnele care admira noua colectie de posete sau cauta o rochie pentru urmatorul eveniment important, gasim un cuplu perfect pentru un loc de acest gen. Doamna este pasionata de frumos.

In centrul vechi, pe o strada nu tocmai primitoare, olandezul Thomas a creat un loc pe care vrei sa-l duci acasa, bucata cu bucata. O cafenea cu aer parizian, in care mobila si decoratiunile sunt de vanzare. Principiul e simplu:

Aduce marfa din magazinele de antichitati din Olanda sau Germania si nu duce lipsa de doritori. Cei mai patimasi dintre ei isi fac loc pe lista de asteptare.

Cei pentru care viata fara muzica rock nu are sens au un loc decorat special pentru ei. Peretii sunt acoperiti de imagini ale marilor formatii, iar in dreptul fiecareia, cateva versuri din piesele reprezentative.

Asadar, daca miscarea 2 in 1 ia amploare, doamnele vor astepta cu nerabdare magazinele in care se vor putea muta, iar domnii, de ce nu, showroom-urile de masini in care isi vor petrece un weekend numai cu baietii.

Sursa : http://stirileprotv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu