marți, 19 iulie 2011

A cheltuit peste 5.000 de euro pentru viza nevestei, insa ea l-a parasit dupa 20 de minute


Deloc zgarcit, un scotian a cheltuit nu mai putin de 5.000 de lire sterline (aproximativ 5.600 de euro) pentru a-si aduce aleasa inimii din Jamaica, insa s-a trezit parasit la doar 20 de minute dupa ce femeia i-a calcat pragul locuintei.
Johnny Gannon (57 de ani) visa la o casnicie fericita alaturi de Patrice Chambers (24 de ani), insa a fost trezit rapid la realitate. Tanara l-a trimis sa-i cumpere Pot Noodles (supa instant), iar barbatul s-a intors, ea si-a luat bagajele si i-a spus ca pleaca.
In mai putin de 20 de minute - Patrice i-a dat papucii sotului, a oprit o masina, a prins un tren si a incarcat nota de plata a barbatului cu 500 de lire sterline (aproximativ 560 de euro).
Cei doi se casatorisera in Jamaica, la inceputul acestui an, insa se pare ca totul a fost doar o ecrocherie, iar tanara a fugit in Bristol, unde o astepta iubitul ei, de asemenea jamaican.
"Eram nerabdator sa-mi petrec restul vietii mele alaturi de Patrice, dar cred ca ea a planuit dinainte tot ce s-a intamplat. Relatia mea cu ea nu a fost ceva comandat pe internet. O stiam de doi ani si parea implicata. M-a folosit si ma simt umilit acum", a marturisit scotianul pentru Daily Mirror.
Divortat, Gannon si-a cunoscut noua sotie in timpul unei vacante. Dupa nunta, el s-a intors in Perth, pentru a depune actele pentru viza ei. In Urmatoarele cateva luni, i-a trimis peste 5.000 de lire sterline, pentru cele necesare plecarii.
Ranit in orgoliu, barbatul a raportat incidentul la politie si intentioneaza sa contacteze si Politia de Frontiera, in incercarea de a revoca viza nevestei.

Sursa foto: dailyrecord.co.uk
http://stirileprotv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu