sâmbătă, 2 iulie 2011

Monaco si-a gasit printesa. Lacrimi, zambete, emotii si parada modei la nunta verii. VIDEO

Zeci de mii de oameni au urmarit festivitatile pe ecrane uriase. Alte sute de privilegiati, printre care 32 de capete incoronate, plus sefi de stat si de guvern din toata lumea, au asistat la nunta de vis de pe Coasta de Azur.


Mireasa, radioasa, a fost superba, intr-o rochie Armani din matase, cu o trena impresionanta, 20 de metri. Extrem de emotionata, a pasit catre altar in aplauzele invitatilor.

Melodia care a dat tonul ceremoniei a fost Celebration, un cintec compus special pentru cei doi miri, de Paul McCartney
Slujba religioasa a fost oficiata in franceza si afrikaans, un omagiu adus tarii de origine a miresei, Africa de Sud. Ca si la ceremonia civila de ieri, Albert a incercat sa domoleasca emotiile miresei lui, facindu-i cu ochiul.

Evenimentul a prilejuit o parada a elegantei si glamour-ului. Deloc surprinzator, daca ne gindim ca la ceremonie au asistat 3500 de invitati unul mai celebru ca altul.

Rind pe rind, pe covorul rosu au defilat fete regale si vedete din lumea modei si filmului. Principesa Margareta a purtat la ceremonie un deux pieces galben pai si palarie cu boruri largi, de aceeasi culoare.

Nadia Comaneci a stralucit intr-o rochie rosie, la care a purtat o palarioara neagra, de forma unei flori. Negru din cap pina-n picioare a imbracat partenera lui Ilie Nastase, Brigitte Sfat.

Aparitia exoticei Naomi Campbell a atras din nou, toate privirile.

17:42 - Familia regala, respectiv printesele Stephanie si Caroline au sosit in aplauzele celor peste 3000 de spectatori.

16:45 - Celebritatile au inceput sa isi faca aparitia pe covorul rosu. Printre cei care au sosit se numara artistul Jean- Michel Jarre, cel care a sustinut un concert vineri seara, dupa ce printul Albert s-a casatorit civil, cat si Karolina Kurkova, fost model Victoria's Secret si Karin Victoria Silvstedt, fotomodel, actrita, cantareata si moderatore TV din Suedia. Potrivit AFP, la nunta a ajuns si Ilie Nastase impreuna cu iubita lui.Si designerul Karl Lagerfeld a sosit la nunta regala.

Vineri n-a fost insa decat casatoria civila, astazi urmand sa aiba loc si slujba religioasa, care se anunta mult mai spectaculoasa.

Pe site-ul oficial al Palatului Princiar Monaco a fost afisat programul intregului eveniment de astazi:

- Ora 16:00 – Ceremonia religioasa se va desfasura in curtea de onoare a Palatului Princiar. Usile palatului vor fi deschise pentru a permite participarea a aproximativ 3.500 de persoane. Momentul va fi transmis si pe cateva ecrane gigant plasate in Piata Palatului.

- Ora 17:30 – Cuplul va parasi palatul pentru a ajunge la biserica Sainte-Devote. Sotia printului va depune aici buchetul de mireasa.
Trei minute mai tarziu este asteptata si viitoarea printesa.

- Ora 20:00 – Va incepe dineul oficial si balul, care se vor desfasura la Opera Garnier, pe terasele Operei.

- Miezul noptii – Un spectacol de artificii va incheia petrecerea.

Mii de supusi s-au adunat in fata palatului din Monaco sa se asigure ca aceasta nunta, pe care multi nu mai sperau sa o vada, chiar are loc. Ceremonia a fost sobra si s-a desfasurat in sala tronului, in prezenta a 80 de prieteni si apropiati ai mirilor.

Mireasa, care purta o tinuta Chanel, nu parea deloc sa aiba indoieli. Printul a avut insa grija sa-i faca de cateva ori cu ochiul, incurajator. Amandoi au semnat in registrul de casatorii cu un stilou special facut pentru aceasta ocazie, din aur si pietre pretioase. Apoi, ca pentru a contrazice zvonurile, mirii s-au sarutat nu o data, ci de trei ori.

Intreaga suflare a principatului a putut urmari ceremonia pe ecranele instalate in piata din fata palatului. Apoi, toata lumea a fost invitata sa ciocneasca un pahar de sampanie in cinstea noului cuplu.

Ceva mai departe s-a baut bere roz, facuta special pentru aceasta ocazie.

Seara s-a incheiat cu un concert al lui Jean Michel Jarre, un prieten al cuplului.

Sursa : http://stirileprotv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu