sâmbătă, 2 iulie 2011

Nunta lui Albert de Monaco este LIVE, astazi, de la 16:00, pe stirileprotv.ro si m.stirileprotv.ro


Capetele incoronate ale lumii numara un burlac mai putin. La 53 de ani, printul Albert de Monaco s-a casatorit civil cu Charlene Wittstock. Astazi, pe www.stirileprotv.ro, de la ora 16:00, puteti urmari LIVE cununia religioasa a cuplului.

Vineri n-a fost insa decat casatoria civila, astazi urmand sa aiba loc si slujba religioasa, care se anunta mult mai spectaculoasa.

Mii de supusi s-au adunat in fata palatului din Monaco sa se asigure ca aceasta nunta, pe care multi nu mai sperau sa o vada, chiar are loc. Ceremonia a fost sobra si s-a desfasurat in sala tronului, in prezenta a 80 de prieteni si apropiati ai mirilor.

Mireasa, care purta o tinuta Chanel, nu parea deloc sa aiba indoieli. Printul a avut insa grija sa-i faca de cateva ori cu ochiul, incurajator. Amandoi au semnat in registrul de casatorii cu un stilou special facut pentru aceasta ocazie, din aur si pietre pretioase. Apoi, ca pentru a contrazice zvonurile, mirii s-au sarutat nu o data, ci de trei ori.

Intreaga suflare a principatului a putut urmari ceremonia pe ecranele instalate in piata din fata palatului. Apoi, toata lumea a fost invitata sa ciocneasca un pahar de sampanie in cinstea noului cuplu.

Ceva mai departe s-a baut bere roz, facuta special pentru aceasta ocazie.
Seara s-a incheiat cu un concert al lui Jean Michel Jarre, un prieten al cuplului.

Pe site-ul oficial al Palatului Princiar Monaco a fost afisat programul intregului eveniment de astazi:

- Ora 16:00 – Ceremonia religioasa se va desfasura in curtea de onoare a Palatului Princiar. Usile palatului vor fi deschise pentru a permite participarea a aproximativ 3.500 de persoane. Momentul va fi transmis si pe cateva ecrane gigant plasate in Piata Palatului.
- Ora 17:30 – Cuplul va parasi palatul pentru a ajunge la biserica Sainte-Devote. Sotia printului va depune aici buchetul de mireasa.
- Ora 20:00 – Va incepe dineul oficial si balul, care se vor desfasura la Opera Garnier, pe terasele Operei.
- Miezul noptii – Un spectacol de artificii va incheia petrecerea.

Sursa :http://stirileprotv.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu