luni, 4 iulie 2011

Iată e-mailul care l-a enervat pe Irinel Columbeanu!


Avocatul Monicăi Gabor a trimis în această dimineață un email directorului grădiniței la care merge Irina Columbeanu, informând asupra faptului că micuța va rămâne în grija mamei ”până la finele primei jumătăți a vacanței”. Acest mesaj a stârnit furia lui Irinel Columbeanu care ar fi dorit să o ia la Izvorani pe micuță în această dimineață.
Redăm integral textul mesajului:

Stimate Domnule Director,

În numele clientei noastre, doamna GABOR MONICA (căsătorită COLUMBEANU), doresc să vă informez cu privire la faptul că începând de astazi, 04.07.2011 și până la finele primei jumătăți a vacanței de Stat, domnișoara IRINA COLUMBEANU se va afla în și sub directa și personala supraveghere și îngrijire a mamei sale, GABOR MONICA (căsătorită COLUMBEANU), conform dispozițiilor Sentinței civile nr.
2976/06.06.2011 a Judecătoriei Buftea (pe care vi-o anexez). Locuința minorei va fi la locuința mamei, respectiv la urmatoarea adresa: București, sectorul 2, Str. Fabrica de Glucoză.

Având în vedere faptul că la acest moment este vacanță, conform dispozitiilor Ministerului Educației și Învățământului și curriculei nationale de învățământ, în perioada imediat urmatoăre, mama și fiica vor petrece mai mult timp împreună motiv pentru care IRINA COLUMBEANU nu va mai participa la programul extra-curricular al Grădiniței Tinkerbell derulat pe perioada acestei vacanțe de vară.
Doresc să vă precizez faptul că domnișoara IRINA COLUMBEANU se află în grija directă și personală a mamei sale, doamna MONICA GABOR, începând din data de 01.07.2011 când tatăl acesteia, domnul ADRIAN IRINEL COLUMBEANU, a adus-o personal și în mod voluntar la locuința clientei mele din Str. Fabrica de Glucoza nr. 9B.
javascript:void(0)
Cu deosebit respect,
Dr. Ionuț Dojană

Sursa : http://www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu