miercuri, 14 decembrie 2011

Lupta cu celulita a devenit mai usoara pentru o femeie din SUA

Celulita este o problema cu care se lupta adolescente si femei din toata lumea. Cauzele care provoaca celulita sunt multiple, printre care se regasesc alimentatia gresita, lipsa de sport si sedentarismul.
Cum sa scapi de celulita in mod natural? O femeie din SUA a gasit solutia!
Specialistii au descoperit ca celulita este ereditara, multe fete dobandind-o de la mame fara a avea un stil de viata nesanatos.

Povestea unei femei din SUA arata ca se poate scapa de celulita in mod natural, daca se depune efort si se adopta un regim almentar potrivit.
Numele ei este Jen , are 35 ani si este mama a doi baieti. Toata viata s-a luptat cu celulita, incercand diverse tratamente cu creme anti-celulita, dieta si sport, insa rezultatele au fost dezamagitoare. Dupa ce a cercetat pe internet, Jen a aflat ca 85% dintre femei au celulita si ca aceasta se depune pe diferite parti ale corpului. Femeile au mai multa grasime in corp decat barbatii, de aceea ele sunt predispuse la aparitia celulitei.



Jen avea probleme cu coapsele care erau acoperite de celulita, fapt care o complexa si nu ii permitea sa poarte costume de baie la plaja sau fuste si rochii scurte. Jen s-a gandit ca este timpul sa faca ceva impotriva celulitei si a cautat metode ca sa lupte impotriva acesteia. Chirurgia plastica este o optiune costisitoare si are rezultate limitate in timp. Astfel, ca Jen a apelat la un mix de alternative: a combinat sportul cu creme anti-celulita si cu o alimentatie alcatuita din produse bogate in grasimi precum iaurturi, branzeturi, carne de vita, la care se adauga suplimente si vitamine.
Dietele pe care aceasta le-a tinut de-a lungul anilor au ajutat-o sa slabeasca, insa alimentele sarace in grasimi au favorizat aparitia de celulita din cauza lipsei sportului.
Solutia aleasa de Jen a dat rezultate, insa pentru a preveni reaparitia ei trebuie sa se mentina programul si este necesar sa se respecte orele de sport. In prezent, Jen a devenit o femeie increzatoare, care se simte bine in pielea ei si careia nu-i mai este teama sa-si arate corpul intr-un costum de baie sumar. Jen sfatuieste femeile sa-i urmeze atitudinea si programul, pentru ca efortul merita osteneala.
stirileprotv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu