joi, 29 decembrie 2011

Un sfert din romani sunt obezi

Medicii nutritionisti au observat o usoara crestere in numarul celor care le cer ajutorul pentru stabilirea unei diete echilibrate. Sunt in special oameni de afaceri preocupati de sanatatea lor, dar si de aspect, care le da incredere in fata partenerilor sau dimpotriva, le creaza complexe.

Bogdan are 35 de ani si lucreaza intr-o companie multinationala. Pare greu de grezut, vazandu-l acum, insa in urma cu cinci luni, cantarea 111 kilograme. Obosea dupa doar cativa pasi si, in plus, incepuse sa sufere din cauza glumelor celorlalti. Acum, s-a transformat in alt om si nu mai simte ca cei din jur il judeca.
La fel ca el si Viorica a inteles ca o dieta supravegehata de un medic si mult sport o vor ajuta sa-si schimbe imaginea. Din luna august, pana acum, a reusit sa slabeasca 20 de kilograme.
Specialistii ne trag atentia ausupra greselilor frecvente pe care le facem cand vrem sa slabim.
In nici un caz, spun specialistii, sa nu incercati sa slabiti prin metodele testate de altii, pentru ca fiecarui om i se potriveste altceva. Si mai important, nu apelati la pilulele de slabit de pe internet, care va pot face foarte mult rau!
stirileprotv.ro

3 comentarii:

  1. oare cat de mult ne pasa cum arata? sau cat de mult ne dorim sa avem o silueta perfecta? dar oare de sanatatea noastra ne pasa?

    RăspundețiȘtergere
  2. Numai in Romania conteaza extrem de mult cum arati. Ca poti sa fii slab si prost sau prost-crescut, sau bolnav... si la ce-ti foloseste silueta?!?!?

    Dar la produsele modificate genetic - ca sa creasca leguma sau animalu' mai repede - mancare pe care o mancam de atatia ani, si care ne determina si pe noi sa "crestem", cati s-au gandit?

    Ioana

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca nu tinem un pic cont ce bagam in gura o sa ajungem precum americani , cat dulapurile si ne mai plangem ca rata mortalitati a crescut datorita alimentatie din ce in ce mai proaste , vai ce viitoar promitator

    RăspundețiȘtergere