marți, 21 iunie 2011

Bebelus mort, iar fratele lui geaman e in stare grava. Mama lor ii otravea, fara sa stie!


Bebelus mort, iar fratele lui geaman e in stare grava. Mama lor ii otravea, fara sa stie! pe www.crimetime.ro
Soarta s-a dovedit prea cruda pentru doi bebelusi gemeni, din judetul Vaslui. La o luna de viata, unul dintre ei s-a stins, luni dimineata. Fratele sau e in stare grava, in spital, iar medicii nu stiu daca vor reusi sa-l salveze.

De vina pentru suferinta lor ar fi apa de fantana pe care mama bebelusilor a folosit-o la prepararea laptelui praf.

Medicii de la Spitalul din Husi, unde a fost adus bebelusul care inca traieste, spun ca analizele au aratat ca in organismul lui se afla o cantitate de nitriti prea mare chiar si pentru un adult. Baiatelul este acum la Terapie Intensiva si nu poata respira de unul singur.

Pentru fratele sau n-a mai fost nimic de facut. Dimineata, cand mama l-a vazut ca abia mai sufla, a alergat cu el la dispensarul din comuna, dar in cateva clipe, baietelul s-a stins.

Cu lacrimi in ochi, femeia poveste ca de doua saptamani le prepara copiilor laptele praf cu apa din fantana. I-a vazut ca dupa masa plangeau si tuseau, insa nu s-a gandit nicio clipa ca ii otravea, fara sa vrea. Doctorii atrag atentia ca astfel de cazuri se pot intampla mai ales la tara, unde fantanile contin de multe ori ape bogate in nitriti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu