miercuri, 22 iunie 2011

Scapa de kilogramele in plus si lupta impotriva asteniei de vara cu cafea verde


Lunile calduroase de vara sunt aici – e timpul pentru plimbari, jogging si recuperarea tonusului fizic si mai ales timpul cand toata lumea incearca sa SLABEASCA.

Din pacate acest lucru din urma este mai greu de realizat din cauza asteniei de primavara, zilelor mai lungi si orelor mai multe la locul de munca, lipsa timpului dedicat dietei astfel incat kilogramele continua sa se acumuleze.

Daca te numeri in acelasi timp printre cei care, din cauza unei agende incarcate la lucru, abia pot sa-si faca timp pentru sala sau pentru a incerca 1001 diete care pot fi inutile, avem solutia perfecta pentru tine – CAFEAUA VERDE.

Ce este cafeaua verde?

Dupa ce si-a castigat popularitatea in randul oamenilor din intreaga lume si a ajutat mii de persoane sa lupte cu kilogramele in plus, cafeaua verde intra pe piata noastra. Cafeaua verde este de fapt cafea normala instant care are si aroma imbietoare si gustul delicios al oricarei alte cafele. Nu este verde la culoare si are acelasi gust ca o cafea normala – singura diferenta e ca aceasta contine extract de cafea verde.

Extractul din boabele de cafea contine acid clorogenic, acid care este ingredientul activ cheie al cafelei verzi. In timpul procesului normal de prajit cafea, mare parte a acidului este eliminat din boabe, in timp ce este pastrat in boabele de cafea neprajita.

Cum actioneaza cafeaua verde?

* Cafeaua verde reduce la jumatate asimilarea glucozei provenita din mancare. Regleaza si controleaza nivelul glicemiei in sange. In consecinta, pofta noastra pentru alimente dulci scade semnificativ.
* In plus, reduce acumularea de grasimi in organism cu fiecare doza de cafea de dupa masa fortand organismul sa caute alte surse de energie, in special grasime, pe care corpul nostru incepe sa o arda rapid.

Avantajele cafelei verzi


Cafeaua verde este un mijloc convenabil de slabit intrucat este la indemana oricand si oriunde. Prepararea ei nu necesita mult timp sau instrumente speciale, acesta fiind cel mai important lucru in contextul in care programul de lucru actual este foarte incarcat. Impachetata in pungi practice, tot ce iti ramane de facut este sa torni continutul intr-o ceasca si sa adaugi apa fierbinte.

Poate fi preparata de asemenea cu lapte, dar iti recomandam sa folosesti lapte cu continut scazut in grasimi. Poti de asemenea sa iti prepari cafeaua acasa si s-o iei cu tine la lucru sau cand te ocupi de comisioane…

Incepe o noua zi cu energia provenita din natura

Cafeaua verde este 100% naturala. Este un supliment dietetic complet natural cu extract din plante.
Cum se bea cafeaua verde?

Bea cafeaua precum italienii care nu pot trai fara cafeaua lor espresso, aceasta fiind obligatorie dupa fiecare masa. Doza recomandata este de pana la 3 cesti de cafea pe zi:

* 1 cafea dupa micul-dejun, sa te trezeasca
* 1 cafea dupa pranz care iti va da chiar mai multa energie pana la sfarsitul zilei
* si 1 cafea dupa masa de dupa-amiaza sau cina; in cazul in care ai probleme sa adormi din cauza

Cafeinei iti recomandam sa bei cele 3 cesti de cafea in decursul zilei si sa eviti cafeaua dupa ora 6.

Cafeaua verde ca fantana a tineretii

Cafeaua normala este cunoscuta pentru continutul de antioxidanti care ajuta la incetinirea procesului de imbatranire, dar cafeaua verde contine niveluri chiar mai ridicate din aceiasi antioxidanti!

Aceasta din cauza acidului clorogenic pe care cafeaua verde il contine in proportie mai mare comparativ cu cafeaua normala prajita si polifenolilor pe care fiecare ceasca de cafea verde ii contine din abundenta si care au efecte pozitive asupra organismului. Printre multe altele:

* incetineste procesul de imbatranire,
* ajuta la eliminarea oboselii
* previne obstructionarea vaselor de sange,
* detoxifica organismul si
* imbunatateste sistemul imunitar.

Functionare imbunatatita a sistemului imunitar, mai multa energie si mai putine kilograme: toate acestea intr-o ceasca de cafea magica. Asadar, pentru un corp zvelt si atragator, bea Cafea verde.

Sursa : http://www.top-shop.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu