miercuri, 22 iunie 2011

Piele si par stralucitoare in mod natural


Frumusetea si sanatatea merg mana in mana
Urmezi regulile de aur ale ingrijirii pielii si parului? A avea grija de propriul corp si fata poate fi foarte simplu si pielea ta poate fi frumoasa si stralucitoare in mod natural.

Sa iti dezvaluim un secret. Nu trebuie sa cheltuiesti bani pe cosmetice scumpe pentru a avea succes.
Urmeaza cateva reguli simple:

Urmeaza cateva reguli simple:Ingrijire

* Ocupa-te de ingrijirea zilnica: curatarea si protejarea pielii cu crema hidratanta.
* Nu exagera cu produsele nutritive si machiajul pentru a obtine un rezultat mai bun. Este de ajuns sa optezi pentru cateva produse si, mai presus de toate, trebuie sa ai grija de bunastarea personala. Daca tu te simti bine in propria piele, acest lucru se va reflecta si la exterior.
* Foloseste produse cu actiune blanda, preferabil naturale. Citeste ingredientele si alege-le pe cele care contin cele mai putine elemente sintetice sau alege pur si simplu acele produse certificate ecologic.
* Ai putea, de asemenea, sa iti schimbi stilul de coafura, sa urmezi un tratament cosmetic, sa faci manichiura si pedichiura, sa te incalzesti la sauna sau sa te relaxezi la un masaj.

Cosmeticele ecologice – moda noului mileniu

Poti sa cumperi cosmetice ecologice de la anumite magazine. Exista o varietate mare – de la corectoare lichide sau cele pudra si de la fardurile pentru pleoape, la rimeluri sau rujuri.

Daca vrei o piele stralucitoare, alege produsele care reflecta lumina, in acest fel vei avea posibilitatea sa-ti scoti in evidenta trasaturile – aplica usor cu o perie in zona pometilor si tamplelor.
Lasa-ti pielea sa respire

* Curata-ti pielea de doua ori pe zi cu produse blande, naturale. Poti sa adaugi cateva picaturi de ulei esential de trandafiri sau portocale pentru a amplifica efectul de curatare.
* Pielea trebuie curatata si inainte de culcare intrucat organismul elimina toxine prin piele in timpul noptii.
* O data pe saptamana, aplica un tratament de exfoliere pentru a indeparta pielea moarta. In cazul porilor blocati, apare riscul aparitiei acneei.
* Urmeaza un program de exercitii regulate in aer liber pentru a le oferi celulelor cat se poate de mult aer proaspat, iar corpul va elimina prin transpiratie substantele negative in exces.

Somnul de frumusete face miracoleIngrijire par

Daca nu dormi suficient, pielea arata la randul ei obosita, nesanatoasa, palida, iar ochii se pot umfla.
Pentru un par sanatos si stralucitor

Trucuri similare celor aplicabile pielii:

* Foloseste produse de coafat cat mai putin posibil, la fel si uscatorul de par. Ori de cate ori este posibil, lasa-ti parul sa se usuce in mod natural.
* Poti sa obtii un par ondulat peste noapte fara a utiliza uscatorul de par: foloseste bigudiurile.
* Tunde-te la fiecare 6-8 saptamani deoarece indepartarea regulata a parului deteriorat il face sa arate mai proaspat si mai sanatos.
* Evita pe cat se poate sa iti vopsesti parul, iar daca totusi o faci, foloseste culori naturale fara amoniac.

Regula de baza e aceeasi: bea multa apa!

Pielea are nevoie de apa pentru a fi sanatoasa. Cu alte cuvinte apa elimina toxinele din corp, iar daca bem apa multa, pielea va arata mai hidratata si mai stralucitoare. Bea 10 pana 12 pahare de apa plata pe zi.

Combinand apa cu mancarea sanatoasa, bogata in vitamine, fructe si fibre, vei ajuta pielea si mai mult.

Sursa : http://www.top-shop.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu