miercuri, 22 iunie 2011

Trucuri pentru a slabi fara efort


Kilogramele in plus au fost dintotdeauna cosmarul femeii moderne. In permanenta suntem in Dietacautarea unei metode usoare de a scapa de ele. Unele dintre noi sunt cliente permanente ale nutritionistilor, altele aleg acupunctura, in timp ce, majoritatea, optam pentru diete drastice, dar promitatoare.

Expertii spun, insa, ca putem scapa usor de kilogramele in plus, urmand cateva reguli simple:

1. Stabileste pas cu pas cat de mult vrei sa slabesti.

Daca, de exemplu, vrei sa slabesti 10 kilograme, trebuie ca mai intai, sa-ti stabilesti un tel mai usor de atins – sa slabesti 3 kilograme. Este foarte important ca inainte de a incepe o dieta sa crezi ca vei reusi sa slabesti atat cat ti-ai propus. Iar 3 kilograme, cu siguranta vei reusi sa dai jos…

2. Nu te hotara sa incepi un antrenament extenuant daca stii de la inceput ca nu-l vei putea urma.

Mai degraba alege cateva exercitii usoare, si fa-ti din ele un hobby. Poti alege sa mergi la tenis, sa urmezi cursuri de yoga sau sa faci exercitii pilates. Important este sa alegi ceva care te atrage.

3. Atunci cand te gandesti la ce-ai vrea sa mananci, bea o gura de apa sau ia o guma de mestecat.

Daca inca ti-e foame, urmareste o prezentare de moda la televizor. Cu siguranta vei uita de mancare intr-o secunda.

4. Nu trebuie sa suferi de foame.

Ori pur si simplu sa nu mai mananci nimic. Nu sari peste mese. Mai degraba, stapaneste-ti foamea cu portii mici de fructe sau lapte. Sa fii mereu infometat este nesanatos. Iti incetinesti digestia si iti va fi si mai greu sa slabesti.

5. Cand cumperi mancare...

Alege pachete mici de mancare in loc de cantitati mari (ignora-ti pofta sau preturile super avantajoase. Esti intr-o misiune).

6. Mergi pe jos cat mai mult.

Nu te feri de mersul pe jos. Este un exercitiu fitness usor si te ajuta sa slabesti uniform. Chiar daca urasti sportul, incearca sa mergi pe jos, intr-un ritm rapid, de 3-4 ori pe saptamana.

7. Citeste tot ce gasesti despre oameni care au avut probleme cu greutatea si au reusit sa slabeasca.

Lipeste-ti pe frigider fotografii cu modelele tale preferate. Sau, si mai bine, aseaza fotografiile astfel incat sa fie primul lucru pe care il vezi cand te trezesti dimineata.

8. Apa, apa, apa!

Apa iti mentine pielea sanatoasa si este foarte eficienta in curele de slabire. Nu poti slabi fara sa bei multa apa! Nu uita asta!

9. Imagineaza-te imbracata in haine marimea 36.

Daca iti imaginezi constant ca ai un corp superb, vei ajunge sa arati asa cum iti doresti. De aceea, imagineaza-te purtand marimea 36.

Atunci cand mergi la cumparaturi, cumpara-ti o rochie cu o marime mai mica, decat cea pe care o porti acum. Astfel, iti stabilesti un obiectiv din a purta cat mai repede acea rochie.

10. Nu manca portii mari.

Pune-ti in farfurie exact atata mancare cat planuiesti sa mananci. Nu fi pofticioasa. Atunci cand simti ca te-ai saturat, opreste-te din mancat.

Daca nu te-ai saturat cu ce ai avut in frafurie, nu uita ca dureaza 30 de minute pana cand sentimentul de satietate este constientizat de creier. Asteapta jumatate de ora. Vei observa ca senzatia de foame va disparea.

Succes!

Sursa : http://www.top-shop.ro

Un comentariu:

  1. foarte bune sfaturi si foarte practice..unele dintre ele le pun si eu in practica si chiar dau rezultate :)

    RăspundețiȘtergere